Belanovica, Ljig, parcela 130 ari, građevinsko zemljište sa 2 uknj. objekta

Šifra nekretnine : 1417

Prodaja 25.000 € - Plac
130.00 ari Štampaj
Lokacija: Živkovci+ 

U pitomoj Šumadiji, u podnožju planine Rudnik, na tromeđi između Aranđelovca, Ljiga i Lazarevca, okružena šumom, pašnjacima, vinogradima, voćnjacima a pored samog asfaltnog puta nalazi se ova parcela sa uknjižena dva objekta koji zahtevaju kompletnu adaptaciju. Jedan je porodična stambena zgrada od 28 uknjiženih m2 a drugo je pomoćni objekat sa 27 uknjiženih m2. Parcela je uknjižena na sadašnjeg vlasnika kao građevinsko zemljište izvan građevinskog područja. Jedan manji deo parcele se vodi kao poljoprivredno zemljište. Priključak na elektro energetski sistem je pored parcele. Voda na placu je bunarska.
U okruženju je razvijen seoski turizam tako da se ova parcela može koristiti i za tu namenu.
Agencijska provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 35

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Plac-Prodaja

Kosmaj, Koraćica, 10,57 ari plac u građevinskom području

10.57ari | 10.000 €
Jugoistočne padine Kosmaja, plac pravougaonog oblika u građevinskom području, pored asfaltnog puta, priključak za struju pored placa. U planu opštine Mladenovac je prolazak trase gradskog vodovoda kroz ulicu. Za sada postoji mogućnost kopanja sopstvenog bunara. Na taj način su susedne kuče obezbedile vodu za sopstvene potrebe. Plac je uknjižen sa vlasnistvom 1/1. Postoji mogućnost kupovine još dve uknjižene parcele koje se oslanjaju na ovaj plac površine 27 ari na kojima je takođe dozvoljena gradnja. Plac je osunčan I pogodan za razne zasade. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.
Detaljnije
Plac-Prodaja

Kosmaj, Koraćica, 58.5 ari, zemljište u građevinskom području

58.5ari | 70.000 €
Na samom obodu Kosmaja, sa njegove jugoistočne strane u ponudi je ovaj plac koji je uknjižen u katastru kao zemljište u građevinskom području. Plac je osunčan na terenu sa blagim padom na južnu stranu i sa pogledom do Rudnika. Struja i voda u blizini placa. Asfaltni put na oko 300m. Pogodno za sadnju raznog voća ali i za izgradnju vikend kuće za osobe koje žele da uživaju u lepotama prirode Kosmaja i okoline na izuzetno čistom vazduhu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije
Plac-Prodaja

Mladenovac, Koraćica, 144.32 ara zemljište u građevinskom području

144.32ari | 75.000 €
Zemljište u građevinskom području na jugoistočnim padinama Kosmaja. Prilaz do parcele kolskim putem. Udaljeno od asfaltnog puta oko 300m. Pogodno za razne vrste zasada. Pored ove parcele prodaje se još jedna površine oko 100 ari koja se oslanja na ovo zemljište. Uknjiženo je na vlasnika 1/1. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.
Detaljnije