Sremčica, Barska, vertikala kuće 150m2, plac 5,25ari

Šifra nekretnine : 1371

Prodaja 145.000 € - Kuća
150.00 m25.25 ari6.0 SobeEG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Sremčica+ Ulica: Barska+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1979 

Prodaja vertikale dvojne kuće (pr+vpr+1+ptk) u Sremčici u mirnoj slepoj ulici u blizini glavne saobraćajnice koja ovo naselje povezuje sa ibarskom magistralom. Kući pripada 5,25 ari uređenog ograđenog placa sa prilazom iz dve ulice. Na placu je zasađeno razno voće i cveće. Ispred kuće je postavljena drvena nastešica za automobil a u dnu dvorišta je pomoćni objekat za ogrev. Kuća je građena 1979.godine a renovirana 2005.godine kada su zamenjene vodovodne instalacije i razvedene instalacije za etažno grejanje. Grejanje je sa kotlom na čvrsto gorivo koji je smešten u kotlarnici u prizemlju kuće. Postoji mogućnost priključka na gas. U prizemlju je takođe i garaža uknjižene površine 16m2 i jedan jednoiposoban stan. Na nivou VPR i 1.sprata je jedan 5.0 duplex stan sa dve terase uknjižen na 95m2 korisne površine a koji može biti u funkciji dve identične stambene jedinice (dvosobna stana) sa posebnim ulazom sa stepeništa. Takođe se i potkrovlje, koje ima prilaz sa stepeništa, može urediti za stanovanje.
Sa ovim rasporedom prostorija u kući može boraviti nezavisno više porodica.

Ova kuća sa svojim dvorištem, zelenilom i bazenom je pravi raj za odmor od gradske gužve i smoga a samo naselje Sremčica na nadmorskoj visini 190m ima stalno strujanje vazduha koje vrele letnje dane čini izuzetno prijatnim.
Naselje ima dve osnovne škole, dom zdravlja, pijacu, markete i sve sadržaje potrebne za udoban život jedne porodice. Gradskom linijom 511 povezano je sa centrom grada.

Agencijska provizija, u skladu sa opštim uslovima poslovanja, iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenta u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Terasa, Tavan, Dvorište, Ostava, Pomoćni objekti, Bazen
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • UREĐAJI:Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 24

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Aranđelovac-centar, kuća sa lokalom, po+pr+1+ptk, 250m2, uknjižena

5.0 | 87m2 | 1.88ari | 105.000 €
Stambeno-poslovni objekat u centru Aranđelovca! U neposrednoj blizini samog centra ovog prelepog šumadijskog gradića u podnožju Bukulje, nedaleko od parka Bukovička Banja, nalazi se ova kuća sazidana na čvrstim temeljima predratne vile sa vinskim podrumom i lokalom sa izlogom prema ulici. Kuća je samostalna uknjižena na sadašnjeg vlasnika, u osnovi 87m2 na parceli od 188m2. Sastoji se od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja. Stambena površina sa lokalom je 200m2. Lokal je sa ulične strane sa izlogom i mokrim čvorom. Na visokom prizemlju je jedna stambena jedinica u funkciji 2.0 stana. Na prvom spratu je druga stambena jedinica u funkciji 3.0 stana sa 4 terase. Potkrovlje sa 2 terase je u sivoj fazi. Kuća je delom renovirana, zahteva izvesna ulaganja. Pogodna za udoban život višečlane porodice kao i funkciju stambeno-poslovnog objekta obzirom da se nalazi na dobroj lokaciji u prometnoj ulici sa više poslovno-stambenih objekata. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Zvezdara, Konjarnik 3, kuća sa dve stamb. jedinice, garaža, podrum

4.0 | 143m2 | 2.2ari | 190.000 €
U mirnoj ulici nedaleko od okretnice autobusa 31 i 17 u delu između Ustaničke i Bulevara Kralja Aleksandra, u ponudi je ova kvalitetno građena kuća sa garažom i pratećim pomoćnim prostorijama. Kuća je zasebna na dva nivoa, sa dve odvojene stambene jedinice, po strukturi dva komforna dvosobna stana. Kuća je zidana od cigle debljine zidova jedna i po cigla. Urađena izolacija cele kuće sa demit fasadom tako da se zimi lako greje a leti prijatno hladi. Pored kuće nalazi se pomoćni objekat sa uknjiženom garažom od 18m2 sa direktnim ulazom sa ulice i ostavom u nivou suterena takođe uknjižene površine 18m2. Dvoriste je sa prednje strane betonirano, oplemenjeno zelenilom i uređeno za odmor i uživanje. U zadnjem delu kuće u donjem nivou je zelena površina. Ispod betonskog dela dvorišta nalaze se dobro izolovane podrumske prostorije površine oko 25m2 sa kotlarnicom i pećima na pelet i struju. Stan u gornjem nivou je uknjižene površine 54m2, kompletno renoviran, sa novim elektro i vodovodnim instalacijama, kvalitetnom pvc stolarijom sa komarnicima i sigurnosnim ulaznim vratima. Stan je trostrano orjentisan, osunčan, svetao. Stan u donjem nivou, uknjižene korisne površine 53m2, je u nivou niskog prizemlja zbog kaskadnog terena, ali nije ukopan i dovoljno je podignut od nivoa zemljišta. Ovaj stan je u izvorno održavanom stanju. Svaki stan ima svoje odvojeno strujno brojilo. Stan u gornjem nivou ima izlaz na tavan u kojem se može urediti još jedna soba, urađena je podna obloga, tavan je izolovan i ima krovni prozor. Urađen je i novi krovni pokrivač od tegole. Kuća je izuzetno pogodna za život višečlane porodice ili dve odvojene porodice. Ova kuća se nalazi na građevinskoj parceli od 317m2 sa još jednim potpuno izdvojenim stambenim objektom koji nije predmet prodaje. Okruženje je izuzetno prijatno a kraj miran bez velike saobraćajne gužve. Agencijska provizija je 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nekretnine.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Aranđelovac, Cara Uroša, kuća sa 4 etaže, pr+2+ptk, sama na placu

6.0 | 107m2 | 5.3ari | 200.000 €
Ukoliko želite udoban život van velegradske gužve u prelepom okruženju ova samostalna višespratna kuća na izuzetnoj lokaciji je pravi izbor za Vas !!! Kuća se nalazi u prelepoj Šumadiji, u Aranđelovcu, gradu podno Bukulje i Venčaca na oko 260m nadmorske visine, kulturno-istorijskom centru, poznatom letovalištu, sa svojim istorijskim Orašcom, a osim ovih geografskih lepota i istorijskog značaja, gradu poznatom i po vrlo razvijenim turističkim sadržajima i atrakcijama. Aranđelovac je smešten u centralnoj Srbiji, na samo 76 kilometara od Beograda, dobro je povezan sa ostalim gradovima Srbije. Kraj njega prolazi autoput E-75, pa je do ovog grada lako doći. Od Beograda put traje oko sat vremena. Udaljenost Aranđelovca od Kragujevca je 55 km, od Mladenovca oko 22 km, Topole 14 km i Lazarevca oko 33 km. Ovakav položaj grada omogućava povezanost sa administrativnim, privrednim i turističkim centrima i reperima. Aranđelovac je najpoznatiji po svojoj blagotvornoj bukovičkoj kiseloj vodi, čije je povoljno dejstvo na organizam poznato i proslavljano od davnina. Mogućnosti koje ova lekovita voda pruža iskorišćene su u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Bukovička banja, u kojoj se danas primenjuju najsavremenije terapijske metode. Okružena je velelepnim Bukovičkim parkom. Božanstvena priroda Aranđelovca i njegove okoline nudi zanimljive aktivnosti ljubiteljima prirode. Ukoliko čeznete o bekstvu iz grada, Risovačka pećina, planina Bukulja, jezero Garaši i pešačke staze u Bukovičkom parku idealna su mesta za vas. Ova kuća, smeštena na uzvišenju iznad glavne saobraćajnice, u lepom okruženju sa prelepim pogledom, izgrađena je od izuzetno kvalitetnog materijala 80-ih godina kada su uslovi za gradnju bili znatno strožiji. Takođe je urađena i izolacija spoljnih zidova demit fasadom. Izgrađena je na lepo uređenoj ograđenoj parceli od 530m2 na kojoj možete uživati u hladovini razih zasađenih voćki. Takođe ima dovoljno mesta i za postavljanje bazena. Kuća je uknjižena u osnovi na 107m2. Ima četiri etaže: pr+2+ptk. Na 1. i 2. spratu su dve uređene stambene jedinice, dva komforna 3.0 stana sa po dve terase. U prizemlju, koje je u grubim radovima, smeštena je kotlarnica i ostava a planirana je još jedna stambena jedinica. Potkrovlje je takođe u grubim radovima i tu je planiran stambeni prostor. Poseban je ulaz na svaku etažu sa glavnog stepeništa kuće. Grejanje je etažno sa kotlom na čvrsto gorivo ili na gas. Kuća je dobro izolovana i nema vlage. Može biti odmah useljiva a prodaje se po potrebi sa kompletnim nameštajem. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja je 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupoprodaje kao i advokatske usluge.
Detaljnije