Pančevo-centar, 3.0, 65m2, duplex, uknjižen

Šifra nekretnine : 1338

Prodaja 82.000 € - Stan
65 m23.0 SobeCG Potkrovlje/III  Štampaj
Lokacija: centar Ulica: Sinđelićeva novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2013 

U centralnom delu uređenog naselja koje se ubrzanim tempom gradi a koje je na samo 15 minuta vožnje udaljeno od Beograda, u potkrovlju zgrade novije gradnje, u ponudi je ovaj dupleks stan. Zgrada je uredno održavana sa interfonom, video nadzorom, liftom. Ima svoj parking u dvorištu sa pripadajućim parking mestom za svaki stan. Prilaz parkingu obezbeđen je ulaznom kapijom koja se zaključava. Stan ima i pripadajuću ostavu u koju se ulazi iz dvorišta zgrade, tj. sa parkinga.
Stan u donjem nivou ima ulazni hodnik, kupatilo, kuhinju sa šankom, ostavu, prostranu trpezariju koja može biti i u funkciji dnevne sobe, dnevnu sobu, spavaću sobu i terasu. Gornji nivo ima jednu sobu sa velikim garderobnim ormarom i kupatilo. Prozori u gornjem nivou su kvalitetni krovni Velux. Stolarija u donjem nivou je alu sa roletnama, podovi od kvalitetnog hrastovog parketa i kvalitetne keramike, ulazna sigurnosna vrata. Stan je bez ulaganja sem higijenskog krečenja.
Uknjižen je na 65m2 redukovane površine zbog kosina u gornjrm nivou, ukupne podne površine ima 72m2. Stan nije uknjižen na sadašnjeg vlasnika tako da je moguća kupovina samo iz ličnih sredstava-keš kupovina.
Moguća je i zamenna za manji stan u Pančevu.
Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupovine ove nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Voz
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

AgentVera Alorić

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Mladenovac-centar, Kralja Petra Prvog 2.0, 58.38m2, renoviran, uknjižen

2.0 | 58m2 | 75.000 €
U strogom centru Mladenovca u ponudi je ovaj kompletno renoviran dvosoban stan, adaptibilan i uknjižen kao dvoiposoban, dvostrano orjentisan, izuzetno svetao, sa velikom dnevnom sobom koja izlazi na jednu terasu, izdvojenom kuhinjom i trpezarijom sa ostavom koje izlaze na drugu zastakljenu terasu, prostranim kupatilom sa velikim prozorom i prostranom spavaćom sobom. Stan je funkcionalan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije stoga je pogodan kako za život tako i za poslovnu delatnost ili kombinaciju poslovno-stambenog prostora. Nalazi se na gradskom trgu, u okruženju svega potrebnog za komforan život. Stan je uknjižen na oglašenu kvadraturu na sadašnjeg vlasnika i nema nikakvih opterećenja. Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2% od ugovorene cene.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mladenovac, Strahinjića Bana, 74m2, uknjižen, renoviran

3.0 | 74m2 | 74.000 €
Kompletno renoviran trosoban stan sa dve lođe, trostrano orjentisan, u kvalitetno građenoj zgradi starije gradnje, na dobroj lokaciji. U neposrednoj blizini je Lidl, tržni centar, vrtić, osnovna škola, stanica gradskog prevoza, kao i autobuska i železnička stanica. Zgrada je sa malo stanova tipa porodične stambene zgrade. Troškovi u stanu su voda i struja po potrošnji. Za regulisanje grejanja postoji mogućnost priključka na gas. Stan je kvalitetno, kompletno renoviran, nova pvc stolarija sa roletnama, nova unutrašnja stolarija, blindirana ulazna vrata, klima uređaji, kompletno promenjene strujne i vodovodne instalacije. Spoljni zidovi su debljine oko 40cm tako da je stan dobro izolovan, u toplim letnjim mesecima utopljen u zelenilo i prijatan za život. Ispred zgrade je lepo uređena zelena površina. Pored zgrade ima obezbeđeno parking mesto. Stanica gradskog prevoza prema Beogradu ili okolnim naseljima na 50 m. Uknjižen je na sadašnjeg vlasnika tako da se može kupiti i preko stambenog kredita. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje nepokretnosti.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mladenovac - centar, Kralja Aleksandra Obrenovića, 2.0, 64.31m2, terasa

2.0 | 64m2 | 60.000 €
U najužem centru Mladenovca, u urednoj zgradi izuzetno kvalitetne stare gradnje, u ponudi je ovaj komforan dvosoban stan sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom, sa izlazom na lođu koja se proteže celom dužinom stana, sa ostavom i prostranim kupatilom sa prirodnom ventilacijom. Stan ima i pripadajući podrum. Dvostrano je orjentisan, većim delom prema dvorištu. U sobi prema ulici je postavljena spoljna pvc stolarija tako da je umanjena buka koja dolazi od saobraćaja. Stan je uredan, visina plafona je 275cm što mu daje dodatni komfor. Spoljni zidovi su debeli pa se stan zimi lako zagreje a leti je prijatno i bez klime. Nalazi se na 1.spratu pa je pogodan i za starije osobe. Stan je uknjižen na sadašnjeg vlasnika. Mladenovac je izuzetno dobro povezan gradskim linijama sa Beogradom, pogodan je za život u mirnijem okruženju, van velegradske gužve i zagađenog vazduha. Ovo naselje se nalazi 50 kilometara južno od centra Beograda i na pola sata vožnje. Mladenovac i njegova okolina su bogati prirodnim lepotama, banjama i mnogobrojnim izvorima pitke, ali i mineralnih voda. Gostoprimljivo mesto, ljubazni domaćini, dobra hrana, zdravo okruženje, samo su deo pozitivnih razloga zbog kojih trebate doneti odluku da kupovinom ovog stana započnete život u ovoj lepoj šumadijskoj varošici. Agencijska provizija je 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije